Partner kapcsolat

LEGYEN ÖN MOST

KIVITELEZŐ PARTNERÜNK

Cégünk nyitott együtt dolgozni másokkal is, sőt szívesen átadjuk a kivitelezést más cégeknek. Nem kell aggódni, mi mindent felprogramozunk. Önöknek csak beszerelni szükséges!

  • Szerződés kötés
  • Jelentős nyereség
  • Egyszerű beszerelés
  • Útmutató dokumentum
  • Kitűnő minőség
  • Telefonos ügyfélszolgálat

VILLANYSZERELŐK JÖVŐJE

Egyre több villanyszerelő keres meg minket olyan problémákkal, hogy a megrendelőjük néhány okos megoldást várna el, de ezt sajnos ők nem tudják kivitelezni. Mi segítünk ebben! Nem szükséges programozónak lenni! Csak adja le a megrendelő igényeit. Mi felprogramozunk mindent eszközt és ön csak felszereli azokat a helyére egy egyszerű dokumentum alapján.

Egyéb iparágaknak

Manapság egyre több igény kezd lenni az okos otthonok terén és minden jel arra mutat, hogy a világ ez irányba halad ami több üzleti ágat is érinteni fog. Vegye fel a ritmust még időben, hogy a konkurenciái előtt lehessen időben!

Építkezés

Ha önnek építkezési vállalkozása van, ideje, hogy úgy építsen meg lakásokat, hogy az a lehető legkönnyebben legyen okosítható. Okosítsa fel az új házat vagy bízza ránk az okosítást, így plusz jövedelem forrása lehet minden ház után!

Lakberendező & Tervező

Ha ön házakat tervez vagy lakberendező, itt az ideje, hogy új szintre csiszolja tudását. Manapság egyre több köze van az elektronikai cikkeknek a lakberendezéshez. Tágítsa tudását vagy ajánljon minket, ez által szerezzen több ügyfelet és több jövedelmet!

Ingatlan kereskedőknek

Statisztikák mutatják, hogy egy ház értékét több, mint 8%-al növeli, ha az az ingatlan okos vagy intelligens és ez a szám csak egyre növekszik. Újítsa fel a házakat okosan és növelje a befektetése nyereségét!

A JÖVŐ ITT VAN?

IGEN! A jövő már itt van és felkell vennünk a versenyt. Gyerekcipőben jár még az okos otthon piac, de ilyenkor a legkönnyebb csatlakozni egy iparághoz és tudva milyen gyorsan fejlődik a technológia, robbanás szerűen fog berobbanni a köztudatba, épp úgy, ahogy az okos telefonoknál történt

Mi a kor legmodernebb okos eszközeit és mesterséges intelligenciáit használjuk, hogy biztosan megelőzzünk minden konkurenciát. Minden szolgáltatásunk Apple HomeKit Google Assistant vagy Amazon Alexa mesterséges intelligenciához van kapcsolva!

VÁGJON BELE

Dolgozzunk együtt és vigyük sikerre ezt a feltörekvőben levő iparágat elsőkként. Vegye fel velünk a kapcsolatot, érdeklődjön, tegye fel kérdéseit és mondja el saját véleményét. Telefonon élőben vagy e-mailen keresztül is akár!

Untitled-13
Untitled-14
Untitled-15
Untitled-16

Akciós Ajánlat

Kérj te is most ajánlatot
- Ajándék Apple Homepod Mini okos otthonodba
- 15% kedvezmény a teljes árból
AJÁNLATKÉRÉS
close-link
Hívjon minket ajánlatért!
36 30 890 9948