Okos Világítás Rendszer

Világítás

Fűtés/Hűtés

Beléptető rendszer

Árnyékolás

Multimédia

Riasztó/kamera

RÖVIDEN

AZ OKOS VILÁGÍTÁS RENDSZERRŐL

Az okos világítás rendszernek köszönhetően a világítási szokásaink is hamarosan tüzetesen megfognak változni, mert a közel jövőben már nem fogjuk annyit vagy egyáltalán kapcsolókról irányítani a lámpáinkat. Nem azért mert lustábbak leszünk, hanem azért, mert egyszerűen egyszerűbb lesz, költség hatékonyabb, környezet kímélőbb és nem utolsó sorban komfortosabb is!
Az okos izzó akkor kapcsol fel amikor szükség van rá és az okos izzók csak olyan erősen égnek, amennyi fényre szükségünk van! Nézze meg a yeelight mennyezeti lámpa kínálatot is, ami integrálható rendszerünkbe!

Készítsen előre néhány világítási szcenáriót akár!

Hétköznapi

 Mozizó

Olvasás

Party

A TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS

Mostantól minden az ön igényeire lesz szabva. Nem lesz felesleges világítás, viszont nem lesz vakoskodás sem a sötétségben.

  • Mozgás érzékelő segítségével
  • Éjjeli homály fény
  • Tv nézés közben
  • Megfelelő fények a szemnek
  • Alváshoz
  • Automata lekapcsolás

TÖLTSD MEG ÉLETTEL OTTHONOD

Egy ingatlan vagy ház okosítása, nem változtatja meg alapvetően a ház otthoniasságát. Kívülről semmiféle alapvető változást nem fog észlelni, viszont benne élni lesz teljesen más. Adjon magának több időd, vegye le válláról a terheket. Ne aggódjon, hogy bezárta-e az ajtót! Legyen nagyobb komfort érzete ugyanabban a házban!

Okos izzó

Világítási szcenáriók

Adjon meg előre meghatározott jeleneteket okos világítás rendszerhez. Például, ha egy hangulatos estét akar varázsolni egy gombnyomással, akkor hozzon létre mondjuk egy chill nevű szcenáriót ami lentebb húzza a fő világítás erejét, felkapcsolja a ledcsík világítást és egy kellemes vörös fénnyel fűszerezi mind ezt.

Okos mennyezeti lámpa

Irányítsa telefonról

Legyen az Android vagy iPhone, önnek lehetősége van mobiltelefonjáról irányítani otthonát, bárhonnan ahol van internet lefedettsége. Nézze meg távolról, hogy levan-e kapcsolva minden lámpája! Vagy éjszaka ne keljen felkelni és körbejárni az egész házat, hogy minden levan-e kapcsolva. Egy gombnyomás vagy akár egy hang utasítás: mondja azt, hogy jó éjt és már le is kapcsolt minden lámpa! Ez az okos világítás !

Automatizálás

Talán ez a leghasznosabb funkció az okos otthonok szolgáltatásaiban. Amikor nem kell nekik interakciót végrehajtanunk, hogy megtörténjenek a dolgok. Ilyen automatizálásokat mi tudunk ajánlani, de bármi amit az ügyfél kitalál azt mi megvalósítjuk, sőt önmaga is hozhat létre újakat. Például, hogyha senki sincs otthon, akkor kapcsoljanak le a fények és záródjon be a bejárati ajtó.

aura HÁZIMOZI

RENDSZER

Cégünk, a film nézés maximális élmény elérése érdekében olyan csúcs minőségű képet és hangzást telepít otthonába, ami akár nagyobb élményt nyújthat, mint egy valódi mozi!

 

  • 4k felbontás (akár projektoron is)
  • Nappal is nézhető lézer projektor
  • Mozi mód aktiválása okos telefonon
  • Vetítés akár telefonról is

KÖNNYÍTSE MEG ÉLETÉT OKOS VILÁGÍTÁSSAL

Az okos vagy intelligens világításnak köszönhetően nem csak egyszerűbb lesz élete, hanem sokkal kényelmesebb és nagyobb luxusnak örvendhet a házában a mindennapjaiban. Mindezek mellett költség hatékonyabb és környezetbarátabb életet élhet

EGY RENDSZER AZ EGÉSZ HÁZÉRT.

EGYSÉGESEN

Amiért okos vagy intelligens a mi rendszerünk, az az hogy minden komponens egy hálózatot alkot és ezek folyamatosan kommunikálnak egymással. Így tudnak a leghatékonyabbak lenni! Kihasználják egymás képességeit és érzékenységeit, és maximális kényelmet és luxust nyújtanak ügyfeleinknek!

Akciós Ajánlat

Kérj te is most ajánlatot
- Ajándék Apple Homepod Mini okos otthonodba
- 15% kedvezmény a teljes árból
AJÁNLATKÉRÉS
close-link
Hívjon minket ajánlatért!
36 30 890 9948