Folyamatunk

OKOS OTTHON TELEPÍTÉS

FOLYAMATA

A következőkben látni fogja okos otthon telepítés során, milyen folyamatokon megyünk végig annak érdekében, hogy az önnek legmegfelelőbb okos vagy intelligens otthont tudjuk megtervezni és kiépíteni. Szükségünk lesz önre is, hogy felmérjük igényeit és elvárásait, ezért kérjük legyen nyitott hozzánk és bátran kérdezzen bármilyen okos otthonnal kapcsolatos dologgal!

OKOS OTTHON TERVEZÉS

A tervezés az egyik legfontosabb része a folyamatnak. Itt mérjük, fel, hogy az ügyfelünknek milyen igényei vannak, majd ezekhez ajánlunk még társuló szolgáltatásokat

Miután közösen eldöntöttük, hogy milyen szolgáltatások lennének megvalósítva. Ezután adunk egy árajánlatot, ami egy szuper okos otthon ár lesz és ha ön ezt elfogadta, akkor kötünk egy megbízási szerződést, majd egy előleg számla rendezés után, ami a teljes ár 40%-a (de ez változhat, viszont maximum 60%), következnek az alábbi lépések!

OKOS OTTHON TELEPÍTÉS

Ennél a lépésnél fogunk neki helyszínileg is kiépíteni a rendszer. Az erős árammal való munkákat vagy alvállalkozónk vállalja vagy pontos útmutatót adunk a kliensünk által választott villanyszerelőnek. Az utóbbinál egy konzultációt folytatunk a villanyszerelővel és egy dokumentációt is átadunk a pontos tervekről, majd egy szerződést írunk, hogy teljesíti a követelményeinket.

Minden eszközt székhelyünkön előre programozunk és a helyszínen már csak betelepítenünk kell ezeket. Ezzel időt spórolunk ügyfelünknek is és magunknak is a helyszíni munkákból. Általában néhány nap alatt helyszínen elkészülünk egy átlag méretű háznál.

LÉPÉS 1
LÉPÉS 2

TESZTELÉS

Miután minden perifériát elhelyeztünk a helyére, ráköttük a hálózatra és elindítottuk, végig futtatunk rajtuk egy teszt programot, amelyek által kiderül, ha valamelyik hibásan működik.

Ezután kipróbáljuk a használni kívánt eszközökről is, hogy szimuláljuk a valódi használatukat. Kipróbáljuk az összes funkcióikat. Leteszteljük az összes érzékelő mérési adatát. Ha bármilyen hibáz észlelünk egy eszköznél, azt azonnal cseréljük és a helyszínen programozzuk fel a megfelelő ellátási programmal.

KONFIGURÁLÁS

Miután meggyőződtünk róla az okos otthon telepítés során, hogy minden eszköz megfelelően működik és biztonságos kommunikációs csatornát létesít a szerverünkkel, az általunk kiépített hálózaton keresztül, megkezdjük a homekit vagy Google Home kinézetét konfigurálni

Ezen kívűl, ebben a lépésben írjuk meg az előre megbeszélt automatizációkat, akció gombokat és szcenáriókat.  Automatizáció lehet például, hogy minden este 10-kor zárjon be a lakás magától. Szcenárió lehet pedig egy jó éjt gomb ami, megnyomásra lekapcsolja a lámpákat, lehúzza a redőnyöket és bezárja a lakást, kaput vagy garázsajtót.

Untitled-17

ÁTADÁS

Okos otthon telepítés legutolsó lépésében átadjuk a megrendelőnek az új köntösbe öltöztetett intelligens házát, ami az összes igényét és elvárását kiszolgálja. Innentől kezdve ügyfelünk élete átalakul, mostantól komfortosabban és energia takarékosabban éli tovább életét egy külsőleg ugyanolyan házban, mint eddig.

Az átadás során természetesen minden funkciót megmutatunk ügyfelünknek. A rendszer kezelése nagyon egyszerű bárki számára. Sőt, további automatizáció készítésére is képes lesz, aminek csak a fantáziája szab határt. Legutolsó sorban, átadunk egy használati útmutatót, ahol az ügyfél egy telefonszámot is talál, amin keresztül segítünk ügyfelünknek válaszokat kapni a rendszerrel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre.

Legyen Neked Is MOST!

Írjon nekünk bátran, ha bármiféle kérdése lenne az okos otthon telepítés kapcsán!

Amint lehet válaszolunk az üzenetekre.

Akciós Ajánlat

Kérj te is most ajánlatot
- Ajándék Apple Homepod Mini okos otthonodba
- 15% kedvezmény a teljes árból
AJÁNLATKÉRÉS
close-link
Hívjon minket ajánlatért!
36 30 890 9948