Beléptető rendszerek

Világítás

Fűtés/Hűtés

Beléptető rendszer

Árnyékolás

Multimédia

Riasztó/kamera

NINCS TÖBB KULCSCSOMÓ!

NINCS TÖBB FEJFÁJÁS!

A beléptető rendszerünk segítségével, bármilyen épületben kitudjuk építeni a kulcsnélküliséget. Mostantól legyen kártyás beléptető rendszer otthonába vagy ingatlanjába, ami lehet akár az irodája is! Az okos ajtózár vagy okos zár nyitható telefonnal, kártyával vagy az újlenyomatával. Nincs több otthon felejtett kulcs vagy nyitva maradt lakás! Automatizálható, így este magától bezár!

Telefonnal

 Órával

Kártyával

Újlenyomattal

MINDEN EGY HELYEN

GARÁZS ÉS KAPU AUTOMATIKA IS

Nem csak a lakás ajtót tudja vezérelni telefonról, hanem akár a garázs ajtóját és a kapu automatikáját is! Láthatja telefonján, hogy mi van nyitva és mi van zárva valós időben és módisíthatja ezek státuszát is azonnal!

GARÁZS AJTÓ

KAPU AUTOMATIKA

Lehetőség nyílik, hogy távirányító helyett okos telefonjával nyissa ki a garázs ajtót. A telefon érzékeli, amikor ott az ajtóban és egyből felajánlja a kinyitást, így már csak egy mozdulat épp úgy, mint a távirányítóról, de ezt a világ bármely pontjáról megteheti, ahol van mobil internet vagy wifi!

MI MINDENT TUD A BELÉPTETŐ RENDSZER?

Gondolj bele, hogy épp elvagy utazva messze és a szüleid beszeretnének menni a házadba.

Csengetnek a kapunál, te kapsz értesítést mobilodra. Kinyotod a kaput, majd a bejárati ajtót két gombnyomással az okos zár segítségével. Ilyen egyszerű!

Kártyás beléptető rendszer

Okos ajtózár

Nyisd ki lakásod ajtaját telefonnal, kártyával vagy újlenyomattal. Mobilról távolról is kinyithatod, sőt még értesítést is kapsz ha az ajtó zárja kinyílik!

Telefonról irányított kapu

Kényelem a kocsidból

Amint megérkezel lakásodhoz, értesítést kapsz telefonodra amelyre kattintva azonnal nyílhat a kapu vagy a garázs.

Okos kaputelefon

Kaputelefon

Bárhol is légy (ahol van interneted), nézd meg ki csenget az ajtódba, beszélj vele és engedd be ha úgy akarod. Sőt most értesítést is kapsz ha gyanúsan áll valaki az ajtódba!

SZÁLLÁSADÓKNAK

MEGOLDÁS

Ha van kiadó lakása az interneten, mi segítünk, hogy ne is keljen találkozzon az ügyfelével!

Az okos ajtózár segítségével, ideiglenes jelszavakat adhat meg, amelyekkel az ügyfelek a kifizetett időre bemehetnek.

KÖNNYÍTSE MEG ÉLETÉT OKOS ZÁR HASZNÁLATÁVAL

Az okos beléptető rendszernek köszönhetően nem csak egyszerűbb lesz élete, hanem sokkal kényelmesebb és nagyobb luxusnak örvendhet a házában a mindennapjaiban. Mindezek mellett nem kell azon aggódnia, hogy vajon be zárta-e az ajtót! Erre jó az Okos ajtózár .

EGY RENDSZER AZ EGÉSZ HÁZÉRT.

EGYSÉGESEN

Amiért okos vagy intelligens a mi rendszerünk, az az hogy minden komponens egy hálózatot alkot és ezek folyamatosan kommunikálnak egymással. Így tudnak a leghatékonyabbak lenni! Kihasználják egymás képességeit és érzékenységeit, és maximális kényelmet és luxust nyújtanak ügyfeleinknek!

Akciós Ajánlat

Kérj te is most ajánlatot
- Ajándék Apple Homepod Mini okos otthonodba
- 15% kedvezmény a teljes árból
AJÁNLATKÉRÉS
close-link
Hívjon minket ajánlatért!
36 30 890 9948