Intelligens fűtés/hűtés

Világítás

Fűtés/Hűtés

Beléptető rendszer

Árnyékolás

Multimédia

Riasztó/kamera

TELJES OKOS FŰTÉS ÉS HŰTÉS RENDSZEREK

Az aura okos fűtés és hűtés rendszerének (okos klíma) a lényege, hogy nem a hőmérsékletet állítja hanem a hőérzetet. A levegőnek nem csak a hideg és meleg levegő számít, hanem annak a páratartalma is. Sőt az sem mindegy, hogy éppen téli vagy nyári időszakban vagyunk. Másképp érezzük amikor télen van 20 fok a házában vagy nyáron. Növelje komfort érzetét és közben jelentős összegeket spóroljon! Igazítsa a hőmérsékletét inkább tevékenységhez!

Mindennapi

 Tv nézés

Olvasás

Alvás

okos fűtés

MINDEN EGY HELYEN

Még soha nem volt ilyen egyszerű kezelni, otthona hőmérsékletét. Az igazság az, hogy csak egyszer kell rászánni egy kevés időt és a mesterséges intelligencia megtanulja szokásaink és mindent úgy állít majd be, ahogy nekünk a legmegfelelőbb! El is fogja felejteni, milyen volt mindig állítgatni a termosztátot. Egyszerűen csak mindig megfelelő idő van otthon!

A TÖKÉLETES DÖNTÉS

Spóroljon időt, pénzt és legyen környezetbarátabb egy időben, amellett, hogy nagyobb kényelemben él.

Ez itt most a biztos megtérülő befektetés egy életre!

Irányítsd mobilról

Akár Android (google), akár iOs (Apple) mostantól minden eszköz, a beépített otthon alkalmazással lép kapcsolatba, amit a mesterséges személyi asszisztensed is képes irányítani

Automatizálja

Bízza valamelyik világ piac vezető mesterséges személyi asszisztensére az otthona hőmérsékletét. A mesterséges intelligencia megtanulja szokásait és ahhoz igazodik!

Biztonság

Az összes távolról irányíthatóság vagy az Apple, vagy a Google, vagy az Amazon szerverein keresztül történik. Hozzávetőlegesen a biztonság a mobil bankokkal egyenlő.

MEGFIZETHETŐ OKOS FŰTÉS ÉS HŰTÉS

Most itt a lehetősége, hogy írjon nekünk és tegye meg az első lépés az érdekében, hogy ön is élvezhesse a fent említett javakat. Itt még semmi elköteleződés nem szükséges. Érdeklődjön bátran!


Kérlek írd meg nekünk hol található az ingatlan és milyen funkciókat szeretnél hogy kivitelezzünk.

KÖNNYÍTSE MEG ÉLETÉT OKOS HŰTÉSSEL ÉS FŰTÉSSEL

Az okos vagy intelligens fűtésnek és hűtésnek köszönhetően, nem csak egyszerűbb lesz élete, hanem sokkal kényelmesebb és nagyobb luxusnak örvendhet a házában a mindennapjaiban. Mindezek mellett költség hatékonyabb és környezetbarátabb életet élhet

EGY RENDSZER AZ EGÉSZ HÁZÉRT.

EGYSÉGESEN

Amiért okos vagy intelligens a mi rendszerünk, az az hogy minden komponens egy hálózatot alkot és ezek folyamatosan kommunikálnak egymással. Így tudnak a leghatékonyabbak lenni! Kihasználják egymás képességeit és érzékenységeit, és maximális kényelmet és luxust nyújtanak ügyfeleinknek!

Akciós Ajánlat

Kérj te is most ajánlatot
- Ajándék Apple Homepod Mini okos otthonodba
- 15% kedvezmény a teljes árból
AJÁNLATKÉRÉS
close-link
Hívjon minket ajánlatért!
36 30 890 9948