Multimédia

Világítás

Fűtés/Hűtés

Beléptető rendszer

Árnyékolás

Multimédia

Riasztó/kamera

FILMEK ÉS ZENÉK

CSÚCSMINŐSÉGBEN

Ha Ön is film és zene rajongó akkor bízza ránk ingatlana multimédia kiépítését. Mi biztosítsuk önnek a pénztárcájához mérten a legjobb minőséget! Mindent a tökéletes helyére helyezünk és úgy állítunk be, hogy a megvásárolt eszköz a maximális teljesítményét és élményét tudja nyújtani önnek!

Zene
Mindenhol
Mozi
Mobilról
Kényelem

MINDIG VELED

Igény szerint az egész lakásban kiépíthetjük önnek a média rendszerét és ott élvezheti a lakásban a kedvenc zenéjét, ahol éppen csak van! Legyen zene veled mindenhol!

 06:30

Jó reggelt!

 06:40

Táncolj a fürdőben!

 19:30

Énekelj főzéskor

 20:30

Aludj jól!

A MINŐSÉG, AMI KÜLÖNBSÉG!

Ha valóban szeret zenét hallgatni, tv-t nézni és mozizni otthon, akkor bízza ránk, hogy a maximális élményt élvezhesse!

Cégünk vállalja a telepítést, kábelezést és eszköz beállítást is egyaránt, hogy biztosan minden a megfelelő módon működjön.

Telefonról irányított zene

Vegye le a lábáról szerelmét fantasztikus zenéjével. Egy gombnyomás és máris tánc parketté varázsolta egész otthonát. Táncoljon, bulizzon és énekeljen bármikor, bárhol otthonában!

Komplett házimozi rendszer

Mi kiválasztjuk önnek a megfelelő minőségű és formájú tv-t és hangrendszer, ami ergonomikusan is talál otthonához. Legyen az modern, retro, letisztult vagy rusztikus!

Lézer Projektor

Ha igazi mozi hangulatot szeretne, igényelje tőlünk a lézer technológiás projektor beszerelését, ami nappali fényben is jól látható, akár egy óriási nagy területen is!

BANG AND OLUFSEN

TERMÉKEK

Ha igazán csúcs minőségre vágyik hangzás terén akkor nézze meg a Bang and Olufsen termékeit. Válassza ki az önnek legmegfelelőbb terméket, mi kiszállítjuk önnek és be is telepítjük megfelelő, profi módon.

HALLGASSD MINŐSÉGBEN A ZENÉT!

EGY RENDSZER AZ EGÉSZ HÁZÉRT.

EGYSÉGESEN

Amiért okos vagy intelligens a mi rendszerünk, az az hogy minden komponens egy hálózatot alkot és ezek folyamatosan kommunikálnak egymással. Így tudnak a leghatékonyabbak lenni! Kihasználják egymás képességeit és érzékenységeit, és maximális kényelmet és luxust nyújtanak ügyfeleinknek!

Akciós Ajánlat

Kérj te is most ajánlatot
- Ajándék Apple Homepod Mini okos otthonodba
- 15% kedvezmény a teljes árból
AJÁNLATKÉRÉS
close-link
Hívjon minket ajánlatért!
36 30 890 9948